Jumaat, 16 Mei 2014

Ebook Belajar Asas Blog

Ebook Belajar Asas Blog
Pengarang : Masayu Ahmad

Harga : RM 50.00

Bab 1: Analisa & Penentuan Blog
Bab 2: Langkah Demi Langkah
Bab 3: Blog Bisnes
Bab 4: Rancang Penulisan
Bab 5: Jenis Entri Penulisan
Bab 6: Penulisan Berpengaruh
Bab 7: Tips Penulisan
Bab 8: Motivasi Menulis
Bab 9: Asas Suntingan

Bonus 1: Teknik Blog Siapkan Ebook

Hubungi saya untuk mendapatkan ebook ini,
Sms/whatsapp : 013-2006586
Email : ruslindajalil@gmail.com 
FB : ruslindajalil

Khamis, 15 Mei 2014

T-Shirt

Bagi anda yang gemar memakai t-shirt, bolehlah memilih yang mana satu berkenan di hati. Harga belum termasuk pos penghantaran. Boleh dipakai oleh lelaki dan wanita (unisex t-shirt). Kain jenis cotton berkualiti. Nyatakan saiz dan warna yang di minati.

saiz M,L,XL


Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya,
sms/whatsapp : 013-2006586
Email : ruslindajalil@gmail.com
FB : Butik Fesyen Wanita

Terima kasih kerana sudi singgah di sini. Sila datang lagi :)

Promosi Ebook


PROMOSI!

Dapatkan dua buah ebook dengan harga promosi sekarang. 

Ebook 101 Idea Homebased Bisnes (RM50) + Super Super Mom (RM25)
Dapatkan dua ebook ini pada harga RM50 sahaja!

Ebook ini sedang promosi bagi anda yang sedang mencari bisnes untuk dimulakan. Baca ebook 101 idea home based bisnes untuk dapatkan idea, perancangan dan apa yang perlu dilakukan sebelum bermula.

Baca lagi kisah perkongsian sebenar 10 WAHM dalam ebook super wahm super mom.

Apa yang selalu menjadi kekeliruan usahawan online, terutama suri rumah. Ini sesuai bagi yang baru mula.

1. Apabila ada bakal pelanggan mahu, barang itu dihantar ke tempat sekian-sekian. Sangat perlu suri memasukkan kos, termasuk kos penghantaran. Jangan sekadar barang seciput untungnya RM2, tetapi mahu COD juga. Ia tidak berbaloi.

2. Apabila mengusahakan bisnes 'dropship', bakal pelanggan akan bertanya 'Dimana kedai puan?'
Jawab sahaja, kedai ini operasi secara online sahaja.

3. Rekod. Keterujaan menjual juga menyebabkan ada usahawan suri yang membenarkan hutang. Ingat ini, tidak ada pembayaran makna tidak ada barang. Barang akan dikeluarkan dari stok apabila sudah berlaku transaksi dan sudah ada bukti pembayaran. Ada banyak kes, pelanggan yang kata sudah bayar tetapi tidak ada bukti transaksi.

Mungkin hanya kes-kes tertentu sahaja, contoh pelanggan setia yang kita sudah tahu kejujurannya. Tetapi rekod dan bukti pembayaran itu sangat penting.

Dapatkan kedua-dua ebook ini sekarang, sangat bagus untuk pembacaan dan motivasi bagi mereka yang baru bergelar WAHM!!!

Hubungi saya untuk mendapatkan ebook ini.
Pengurus Online,
Sms/whatsapp : 013-2006586
Email : ruslindajalil@gmail.com 
FB : ruslindajalil

Ebook 101 Idea Home-Based Bisnes


Ebook 101 Idea Home-Based Bisnes
Pengarang: Masayu Ahmad
Harga : RM 50.00

Ringkasan Ebook.

Bab 1: 101 Idea Home-Based Bisnes
Bab 2: Mula Bisnes Tanpa Modal
Bab 3: Rancang, Sasar Matlamat
Bab 4: Strategi Pemasaran Online
Bab 5: Strategi Pemasaran Offline
Bab 6: Operasi Dari Rumah
Bab 7: Khidmat Pelanggan Online
Bab 8: Produk Digital vs Produk Fizikal
Bab 9: Strategi Pemasaran Gaya Rasulullah
Bab 10: Rahsia Bisnes Siti Khadijah
Bab 11: Pengalaman Usahawan Sukses

"Sesungguhnya, telah ada (diri) Rasulullah itu contoh tauladan yang baik bagimu 'iaitu' bagi orang yang mengharapkan (rahmat) Allah dan (kedatangan) hari kiamat dan banyak mengingati Allah."
-Surah Al-Ahzab:21)

Muhammad s.a.w adalah model usahawan menyeluruh. Baginda adalah contoh terbaik dalam perniagaan dan Islam, sejarah sudah mencatatkan bahawa Rasulullah s.awa adalah seorang pedagang berjaya dan reputasinya setanding antarabangsa.

Sudah diasuh sejak dari kecil
Rasulullah s.a.w dilahirkan ketika kaum Quraisy mencapai kejayaan dalam bidang perdagaganga. Sejak kecil, berada dalam asuhan datuknya seorang pedangan ulung, Abdul Mutalib.

Selepas datuknya meninggal, baginda tinggal bersama pakciknya juga seorang peniaga. Baginda berinisiatif mempelajari bidang perniagaan secara kecil-kecilan. Pada masa itu, baginda memberli barang-barang dari satu pasar kemudian menjualnya kepada orang lain.

Pada masa itu tidak dinafikan, baginda tergolong sebagai pemuda miskin yang memulakan perniagaan dari tahap paling awal.

Kemudian baginda juga bekerja dengan orang lain untuk mendapatkan upah, dan kadangkala menjadi agen kepada peniaga kaya yang ada di kota Mekah.

Dalam hal mencari rezeki yang halal, baginda terkenal sebagai pemuda bersungguh-sungguh, tekun dan cermat dalam bidangnya. Ia bukan sekadar memenuhi keperluan seharian. Tetapi ini adalah salah satu usaha membentuk reputasi yang baik dengan pelanggan dan juga pelabur.

Baca lagi dalam EBOOK 101 IDEA HOME BASED BISNES.
Ebook ini bonus melalui pendaftaran ke kelas online blog.

Hubungi saya untuk mendapatkan ebook ini.
Sms/whatsapp : 013-2006586
Email : ruslindajalil@gmail.com 
FB : ruslindajalil

Ebook Super WAHM, Super Mom

Ebook Super WAHM, Super Mom
Pengarang: Masayu Ahmad
Harga : RM 25.00

Ebook ini sesuai bagi anda yang sedang mencari idea untuk memulakan bisnes dan mahu tahu kisah perkongsian sebenar WAHM? 

Bab 1: Apa itu wahm, sahm, soho

Bab 2: Mengambil keputusan bekerja dari rumah 
2.1 Sudah tidak ada hati bekerja
2.2 Persediaan asas
2.3 Langkah bijak Aida Fadzlin sebelum berhenti kerja
2.4 Puan M berkongsi dilema

Bab 3: Kisah Inspirasi Wahm, Soho 
3.1 Norhanita Bahrom. Gobok Boutique
3.2 Fauziah Ahmad
3.3 Farah Hafizah 
3.4 Norazizah Ruslan-Business & health advisor
3.5 Lyna Noh - Malaysian Mums Biz Network
3.6 Faziatun Nisa Chocville Online Choc Boutique
3.7 Durra Mohamed Jamri 
3.8 Hani Arziana-SoHoIBU
3.9 Noor Hidawati
3.10 Harlinda Halim-Malaysian Work-At-Home-Mom Community
3.11 Nadzura Sabry

Bab 4: Cabaran bekerja dari rumah dan solusi 
4.1 Bekerja di rumah tanpa pembantu
4.2 Urus stres dengan super gembira
4.3 Cabaran bekerja dengan anak kecil
4.4 Norhafizah Madzlan-cabaran mengurus enam anak
4.5 Zaila, berkorban kerjaya demi keluarga
4.6 Norain Kanafi

Bab 5: Tips sukses urus masa 
5.1 Pengurusan masa untuk wanita
5.2 Ibu super sibuk, tips terapi diri
5.3 Urus masa keluarga
5.4 Sibuk yang fleksibel

Bab 6: Tips urus tenaga super mama 
6.1 Tenangkan diri, jangan stress, stress!
6.2 Fokus kepada matlamat
6.3 Rawat dan rehat

Bab 7: Tips urus rumah tangga
7.1 Mengawal semangat yang teruk
7.2 Perlukah pembantu rumah?
7.3 Cari kelainan untuk segarkan urusan rumahtangga
7.4 Kelaziman surirumah yang menyeronokkan

Bab 8: Tips motivasi surirumah terhebat 
8.1 Setiap orang ada satu kisah
8.2 Bekerja dengan jiwa
8.3 Mengekalkan momentum motivasi
8.4 Kisah teladan sepanjang zaman

Hubungi saya untuk mendapatkan ebook ini.
Pengurus Online
Sms/whatsapp : 013-2006586
Email : ruslindajalil@gmail.com 
FB : ruslindajalil

Rabu, 14 Mei 2014

Ferns Flower Shirt

Kemeja jeans bercorak bunga paku-pakis.


Code: Ferns Flower Shirt Button Down (Blue #1)
size: Free Size
Material: Cotton
Description: 2 gaya (lengan panjang / lengan pendek)
RM 38 RM 32 *free postage



Code: Ferns Flower Shirt Button Down (Blue #2)
size: Free Size 
Material: Cotton
Description: 2 gaya (lengan panjang / lengan pendek)
RM 38 RM 32 *free postage



Code: Ferns Flower Shirt Button Down (Blue #3)
size: Free Size 
Material: Cotton
Description: 2 gaya (lengan panjang / lengan pendek)
RM 38 RM 32 *free postage



Code: Ferns Flower Shirt Button Down (Blue #4)
size: Free Size 
Material: Cotton
Description: 2 gaya (lengan panjang / lengan pendek)
RM 38 RM 32 *free postage


Sila hubungi saya Linda melalui sms/whatsapp 013-2006586, 
email ruslindajalil@gmail.com dan pm di FB Butik Fesyen Wanita
Sila rujuk terma dan syarat.
Terima kasih kerana sudi singgah di sini. Sila datang lagi :)


Selasa, 13 Mei 2014

Apakah Akademi Bekerja Di Rumah?


Ia merupakan Akademi yang berjalan 100% secara online.
Kini menghampiri 800 orang pelajar secara online.
Sudah terbina hampir 800 buah blog.
Sudah ada 13 orang guru online dan 
Sudah ada berpuluh rakan niaga online.

Kenapa online?
Kerana berjuta orang lebih suka mendapatkan info dan mendapatkan produk dan perkhidmatan secara online. Dalam berjuta, kita hanya perlukan beberapa orang sahaja sehari untuk mendapatkan perkhidmatan / produk kita. Ia lebih menjimatkan kos berbanding membuka premis dan menunggu orang datang masuk. Masa makin pantas berlalu, orang makin pantas bergerak, teknologi menemukan manusia sesama manusia tanpa perlu travel. Manfaatkan peluang ini.

Jika mahu Ilmu / Informasi, kita ada beberapa ebook yang boleh dijadikan rujukan:
1. Ebook Belajar Asas Blog
2. Ebook 101 Idea Home Based Bisnes
3. Ebook Mula Bisness Butik Online/Offline
4. Ebook Superwahm Supermom
5. Ebook Panduan Kediaman Pertamaku
6. Ebook Panduan Mudah.my (bakal terbit)
7. Ebook Panduan 44 hari pantang
8. Ebook Resipi Pantang
9. Ebook Panduan Bekerja dan Berniaga (bakal terbit)
10. Ebook Panduan Rakan Niaga

Jika mahu berguru/belajar online/ada mentor, kita ada beberapa kelas online:

1. Kelas asas blog dan penulisan
2. Kelas asas blog dan fan page mula bisnes
3. Kelas beriklan mudah.my
4. Kelas penulisan kreatif
5. Pendaftaran pengurus online
6. Pendaftaran kelas urus akaun wahm soho offline / online
7. Tempahan blog bisnes/blog penulisan - siap 3 hari
8. Beriklan bersama kami di sohodirectory
9. Kelas blog borong telekung solat
10. Kelas penulisan ebook premium

Semua orang boleh, tak kira lelaki atau wanita. Senior atau junior. Semuanya Online. Semoga Akademi ini menjadi pelopor kepada kemajuan WAHM alaf baru.

Pendaftaran dan pertanyaan terus melalui saya,
Pengurus Online
sms/ whatsapp : 013-2006586

5 Fakta Tentang Blog

Mari kita baca fakta menarik tentang blog, memang sangat-sangat digalakkan semua peniaga online mesti ada blog. 

5 Fakta tentang Blog (copy www.wangcyber.com)

1) 77% daripada pengguna internet memang gemar melayari blog dan membacanya, ada yang follow dan ada yang subscribe untuk mendapatkan update terkini.

2) hampir 1/4 daripada jumlah masa yang di gunakan oleh seseorang itu untuk melayari internet telah digunakan oleh mereka untuk membaca artikel di blog.

3) peniaga kecil yang menggunakan blog untuk mengupdate tentang produk mereka menerima jualan lebih dari 126% berbanding peniaga yang tidak pernah langsung menggunakan blog untuk proses pemasaran.

4) apabila sesebuah blog menawarkan kandungan perkongsian yang menarik dan bernilai kepada pembaca, mereka bukan sahaja dapat mengukuhkan jenama perniagaan mereka malah dapat menambahkan lagi jumlah pengikut mereka dari semasa ke semasa.

5) kajian di Amerika Syarikat mendapati bahawa 81% daripada pengguna internet gemar untuk memberikan kredit kepada blog yang mempunyai kualiti perkongsian yang bagus.

Pendaftaran Kelas Online Blog dibuka setiap hari. 

Boleh terus mendaftar mana-mana kelas pillihan melalui saya.
Email : ruslindajalil@gmail.com
sms/ wtsapp : 013-2006586

Floral Batik Blouse

Terdapat dalam empat jenis warna Floral Batik Blouse untuk gaya sopan dan menawan di Butik Fesyen Wanita.

Code: Floral Batik Button Up (Bluish Green)
size: M, L, XL
Description: Getah di tangan dan belah tepi
RM 42 RM 36 *free postage

Code: Floral Batik Button Up (Brownish Red)
size: M, L, XL
Description: Getah di tangan dan belah tepi
RM 42 RM 36 *free postage

Code: Floral Batik Button Up (White Ivory)
size: M, L, XL
Description: Getah di tangan dan belah tepi
RM 42 RM 36 *free postage

Code: Floral Batik Button Up (Tawny)
size: M, L, XL
Description: Getah di tangan dan belah tepi
RM 42 RM 36 *free postage



Sila hubungi saya melalui sms/whatsapp 013-2006586
Sila rujuk terma dan syarat
Terima kasih kerana sudi singgah di sini. Sila datang lagi :)

Isnin, 12 Mei 2014

Belajar Asas Blog

Kenapa Perlu Ke Kelas Blog?

Memang senang je nak buat blog. Semua orang pun boleh buat. Tak pun, cari je di internet. Buat apa nak masuk kelas, boleh buat sendiri je. Takkan nak buat blog pun kena masuk kelas? Kena bayar pulak tu. Mahal. Baik buat sendiri. Senang je.

Itu yang selalu kita dengar. Saya pun pernah tergolong dalam golongan yang berfikiran begitu. Nak buat sendiri kononnya, kesudahannya tak ke mana-mana.

Hilang fokus, dah mula tapi tak tahu arah tuju.

Bila muhasabah balik, sebenarnya tak pandai pun. Lepas tu putus asa. Blog pun tergantung begitu saja.

Memang, namanya kelas asas blog. Online pulak tu kelasnya.

Banyak soalan kan?

Macam mana kelas dijalankan, siapa yang mengajar, buat apa ke kelas untuk tulis blog sedangkan ada orang dah kaya dengan blog buat sendiri je, internet tak ada, apa yang online-online ni semua?

Begini.

Kelas Online 

Maksudnya, kelas dijalankan dalam talian. Hanya perlu ada gajet dengan sambungan internet. PC atau telefon pintar atau tablet, terpulang anda. Masa kelas fleksibel. Kelas dijalankan melalui Facebook. Anda akan dipandu dengan tugasan demi tugasan (atau langkah demi langkah) oleh guru online yang anda pilih. Tiada tempoh masa nak siapkan setiap tugasan, terpulang kepada keselesaan anda hingga sempurna blog yang dimulakan. Tiada paksaan untuk siapkan dalam tempoh tertentu.

Guru Online

Adalah blogger yang dah biasa menulis blog dan menjana pendapatan dari blog mereka. Ditambah lagi ilmu daripada pengasas Akademi Bekerja Dari Rumah (ABDR), Puan Masayu Ahmad. Anda akan dibimbing untuk menggunakan blog sebagai platform menjana wang juga selain dididik cara menulis entri yang berpengaruh dan berkesan.

Jaringan Bisnes

Bagi yang membina blog untuk bisnes, anda akan dapat meluaskan jaringan pasaran bisnes anda. ABDR bergabung daripada 700 blog yang akan membantu meluaskan sasaran pelanggan, yang sama-sama mengiklan bisnes alumni.

Kenapa perlu belajar sedangkan sumber boleh dicari melalui internet sahaja?Sebenarnya tidak sama belajar bersama guru dengan belajar tanpa guru. Guru dapat membimbing kita dan boleh bertanya soalan yang tidak difahami melalui komunikasi dua hala. Sedangkan tanpa guru, kita hanya menerima sahaja buruk baiknya.

Sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah bagi suri bekerjaya atau suri di rumah yang mahu keluar dari zon anda berada sekarang untuk belajar bisnes atau meluaskan jaringan pasaran bisnes anda.

Pengarang : Masayu Ahmad
Harga : RM 50.00

Ebook ini adalah ebook rujukan wajib baca bagi yang ingin menyertai kelas Akademi Bekerja Di Rumah. Baca dan khatam.

Bagi anda yang ingin mempelajari asas membina blog, boleh membeli dengan harga RM50 dan bayar di sini: 
http://www.kedaibukuonline.biz/index.php/tempahan

ATAU

Hubungi saya untuk menyertai kelas online yang lain di ABDR. Pendaftaran adalah setiap hari.

Pengurus Online
sms/whatsapp (013-2006586)

KELAS ONLINE

Pilihan kelas yang dianjurkan oleh AKADEMI BEKERJA DI RUMAH :

1. Kelas asas blog dan penulisan
2. Kelas asas blog dan fan page mula bisnes
3. Kelas beriklan mudah.my
4. Kelas penulisan kreatif
5. Pendaftaran rakan niaga/pengurus online akademi
6. Kelas penulisan ebook pertama - kelas premium
7. Kelas asas urus akaun wahm soho - online / offline 
8. Kelas Online Bina Blog Borong Telekung Solat.
9. Sertai seminar terkini anjuran kami http://bengkelbranding.blogspot.com/

Perkhidmatan yang ditawarkan:

1. Tempahan blog bisnes/blog penulisan - 3 hari siap
2. Ruang iklan di sohodirectory.

Kenapa kelas ini diadakan? 

Inilah sumbangan kami terhadap wanita dan suri rumah baik yang bekerja di luar mahupun di rumah saja. Kami sedia membantu anda untuk menyampaikan ilmu di blog atau berniaga online melalui blog dengan teknik yang betul. Blog adalah medium percuma dan akan menjadi luar biasa hebat apabila bergabung dengan teknik content writing yang tepat.

Boleh terus mendaftar mana-mana kelas pillihan melalui saya.

sms/ wtsapp : 013-2006586

Ahad, 11 Mei 2014

Kemeja Kasual

Terdapat (6) warna pilihan untuk digayakan dalam (3) cara.













Code: Casual Shirt Button Down (Red)
size: Free Size (bahu 17", tangan 22", labuh 29")
Material: Thin Cotton
Description: 3 gaya (lengan panjang, lengan pendek atau disenteng)
RM 42 RM 36 *free postage


 
(Purple)


(Green)

(Orange)



(Blue)


(Yellow)


Sila hubungi saya melalui sms/whatsapp 013-2006586
Anda lihat terma dan syarat ya.

Terima kasih kerana sudi singgah di sini. Sila datang lagi :)


Sabtu, 10 Mei 2014

Apakah keunikan Akademi Bekerja Di Rumah?

Teks : Ruslinda Abdul Jalil

Pasti ramai tertanya-tanya, apakah keunikan Akademi Bekerja Di Rumah ini. Jom baca sini.

Ya, memang unik. Kalau kita pergi kursus atau seminar yang lain, perlu himpunkan 2 atau 3 orang penceramah. 

Contoh
1. Penceramah kursus teknikal - iaitu langkah demi langkah
2. Penceramah yang memberi motivasi
3. Penceramah yang menyampaikan pengalaman dalam bidang tersebut 

Ok baik, apa pula uniknya? Contoh dalam bisnes butik:

1. Kami ada kelas kursus kemahiran iaitu buka kedai online, langkah demi langkah, jika ada produk boleh gunakan, jika tidak ada akademi sediakan.

2. Bagaimana pula motivasi? Ia disampaikan oleh lebih 10 orang serentak dalam bentuk penceritaan dan ia ada dalam setiap buku yang kita berikan. Contoh, ebook Super Wahm Super Mom, ialah kisah realistik ibu-ibu yang berpendidikan yang mendahului merasai pengalaman pahit manis bekerja di rumah. Kita tidak jemput mereka tetapi perkongsian itu sudah ada dalam ebook. Jadi boleh baca bila-bila masa.

3. Manakala dalam kategori bidang, kalau pelajar itu suka buat kek maka ebook bisnes makanan adalah sesuai, kerana dalam itu sudah diberikan perkongsian pengalaman sebenar dalam bisnes makanan. Bukan seorang tetapi lebih dari 10 orang berkongsi kisah benar.

4. Apa lagi?
Kami sediakan pula tapak-tapak iklan, jadi selain belajar, mengambil ilmu, mengambil inspirasi, boleh pula melebarkan sayap dengan beriklan di rumah-rumah yang didatangi pelanggan. Rumah itu adalah blog, iaitu seperti lot-lot kedai. Kami ada ramai agen lot yang membantu promosi bisnes sendiri dan juga rakan-rakan yang lain.

Kelas asas blog dan penulisan

Apa yang kita belajar dalam kelas asas blog dan penulisan.

a. Menulis cara santai, tetapi masih lagi mengekalkan Bahasa Melayu formal. Ini salah satu cara menarik minat pembaca suka dan datang lagi ke blog.

b. Bina tapak awal memperkenalkan diri kepada pembaca/bakal pelanggan.

c. Belajar menulis dan latihan menulis untuk dapatkan momentum.

d. Teknik tulisan yang mempengaruhi pembaca datang dan datang lagi.

e. Bergabung dengan lebih rami blogger-lebih 100 blog dalam akademi, untuk membantu aliran trafik ke blog.

f. Ramai yang mahu bermula tetapi tidak tahu cara, menulis boleh dilatih jika tahu teknik yang betul.

g. Mengetahui teknik yang betul, apa yang kita suka tulis dan cara konsisten untuk terus aktif menulis di blog.

h. Sudah ada blog, tetapi sudah tidak ada idea untuk meneruskan usaha berblog. 

Jika kalian berada dalam salah satu kategori di atas, boleh sertai kami dalam kelas asas blog dan penulisan. Analisa dahulu sebelum masuk kelas. Boleh whatsapp atau pm di FB apabila sudah bersedia.

Kelas asas blog dan fan page (bisnes)

Apa yang kita belajar dalam kelas asas blog dan fan page (mula bisnes)

a. Kelas ini khusus bagi suri rumah yang benar-benar zero tentang urus niaga secara online.

b. Mahu mula tetapi tidak tahu cara.

c. Mahu mula tetapi tidak ada produk. Kami menyediakan beberapa produk pilihan, produk sunnah, buku, pakej ebook, ruang periklanan. Juga peluang sebagai pembantu kelas di akademi bekerja di rumah.

d. Kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal RM10 kemudian tingkatkan lagi RM20, RM50, RM100 begitulah seterusnya (ini adalah tertakluk kepada usaha yang konsisten daripada peserta.

e. Kelas ini juga sesuai untuk suri yang sibuk, surirumah sepenuh masa, suri bekerjaya yang mahu buat secara sambilan. Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.

f. Apabaila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain. Juga bina jaringan bisnes secara online.

g. Apa yang kita belajar di dalam kelas ini. Analisa dahulu untuk kenalpasti apa produk yang sesuai/minat/pengalaman. Belajar buat blog kedai online, belajar menulis konsisten, belajar buat borang tempahan, jenis-jenis entri, belajar buat fan page, belajar buat pautan, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik dan sebagainya.

h. Untuk mula, kita analisa dahulu. 



Pendaftaran adalah setiap hari. Hubungi saya.
Pengurus Online
ruslindajalil@gmail.com
sms/whatsapp (013-2006586). 

English Flower Blouse

Corak English Flower dengan bunga sarat.
Code: English Flower Blouse Button Up (Blue)
size: 42 (bahu 16 1/2", tangan 22 1/2", labuh 30")
size: 46 (bahu 17 1/2 ", tangan 23 1/2", labuh 32")
Material: Viscose Cotton
Description: Getah di tangan, zip sorok tepi dan belah di tepi.
RM 57 RM 49 *free postage



Code: English Flower Blouse Button Up (Purple)
size: 44 (bahu 17", tangan 23", labuh 31")
size: 46 (bahu 17 1/2", tangan 23 1/2", labuh 32")
Material: Viscose Cotton
Description: Getah di tangan, zip sorok tepi dan belah di tepi.
RM 57 RM 49 *free postage



Code: English Flower Blouse Button Up (Red)
size: 42 (bahu 16 1/2", tangan 22 1/2", labuh 30")
size: 44 (bahu 17 ", tangan 23", labuh 31")
Material: Viscose Cotton
Description: Getah di tangan, zip sorok tepi dan belah di tepi.
RM 57 RM 49 *free postage

Sila hubungi saya Linda melalui sms/whatsapp 013-2006586
Sila rujuk terma dan syarat.

Terima kasih kerana sudi singgah di sini. Sila datang lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...