Ahad, 20 Julai 2014

Bisnes Di Hujung Jari.

Teks : Ruslinda Abdul Jalil
Gambar : Perkongsian FB

Terasa cepat masa berlalu, bagaikan baru semalam bermula puasa rupanya sudah hari ke 22 kita berpuasa di bulan Ramadhan. Terasa lebih cepat apabila mengejar malam penuh keberkatan iaitu LailatulQadar. Bertuahkah nanti? Berusaha dan berdoalah kepada Allah SWT agar diperkenankan.

Peredaran zaman bergerak sangat pantas. Malahan bisnes yang dulu dijalankan secara tradisional boleh bertukar kepada bisnes di hujung jari sahaja. Nak makan, cuma klik dan hidangan sampai ke rumah dalam tempoh masa yang singkat. Nak baju, cuma klik dan  pakaian dipos ke pintu rumah dalam 2-3 hari. Nak ketupat untuk jamuan raya, cuma klik dan bungkusan akan dipos terus kepada anda tapi kena rebus sendiri la :)

Bagaimana cara untuk memasarkan bisnes anda? Gunakanlah apa sahaja kaedah pemasaran yang ada sekarang seperti Facebook, blog, fanpage, web, twitter dan sebagainya.

Blog salah satu kaedah yang kita boleh promosi tanpa henti, saya pasti ramai yang sudah cuba menghasilkan blog sendiri tapi masih belum berjaya.

Mudah sahaja. Sertai kelas online blog yang kami anjurkan. Masa belajar sangat fleksibel dan sesuai untuk rutin harian anda yang sentiasa sibuk. Tiada limit masa untuk belajar. Belajar dan terus buat blog bisnes yang anda mahukan.

Bagaimana Kelas Asas Blog Akademi Bekerja Di Rumah ini membantu anda?
✔ Modul tersedia dan mudah untuk difahami.
✔ Bonus Ebook Asas Blog sebagai rujukan.
✔ Guru Online yang sedia membantu setiap masa.
✔ Masa yang fleksibel, tanpa tekanan, tanpa terkejar-kejar.

Cuma perlu KOMITMEN, KESUNGGUHAN, FOKUS & KONSISTEN.

Anda mahu memulakan bisnes tetapi tiada produk untuk dipasarkan? Jangan bimbang kami di ABDR ada produk fizikal dan servis. Promosikan sahaja.

Atau sertai agen dropship kami, 2 dalam 1.

- dropship makanan sunnah & projek raya / selepas raya
- dropship makanan sunnah & borong runcit telekung solat
- dropship makanan sunnah & produk islamik

Berminat untuk menjana pendapatan tambahan bersama kami? Hubungi saya.

Pengurus Online
sms/whatsapp 013-2006586
FB https://www.facebook.com/ruslindajalil

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...