Rabu, 3 September 2014

Kelas Blog Asas Fanpage Mula Bisnes

Apa yang kita belajar dalam kelas asas blog dan fan page (mula bisnes)?
1). Kelas ini khusus bagi suri rumah yang benar-benar zero tentang urus niaga secara online.
2). Mahu mula tetapi tidak tahu cara.
3). Mahu mula tetapi tidak ada produk. Kami menyediakan beberapa produk pilihan, produk sunnah, buku, pakej ebook, ruang periklanan, telekung solat, produk islamik, produk makanan mudah masak para suri (untuk dropship). Juga peluang sebagai Pengurus Online Akademi.
4). Kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal RM10, kemudian tingkatkan lagi, RM20, RM50, RM100 begitulah seterusnya (ini adalah tertakluk kepada usaha yang konsisten daripada peserta).
5). Kelas ini juga sesuai untuk suri yang sibuk, surirumah sepenuh masa, suri bekerjaya yang mahu buat secara sambilan. Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.
6). Apabila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain. Juga bina jaringan bisnes secara online.
7). Apa yang kita belajar di dalam kelas ini. Analisa dahulu untuk kenalpasti apa produk yang sesuai/minat/pengalaman. Belajar membuat blog kedai online, belajar menulis konsisten, belajar membuat borang tempahan, jenis-jenis entri, belajar membuat fanpage, belajar membuat pautan, belajar membuat pautan antara blog untuk aliran trafik. Belajar berkongsi trafik bersama 800 blog untuk membantu tarik pelawat ke blog.
8). Untuk mula, hubungi saya melalui email, whatsapp atau mesej di inbox. Pendaftaran adalah setiap hari.
Bagi usahawan yang sudah ada produk sendiri, boleh terus mula belajar hasilkan blog kedai online untuk produk sendiri. Bagi yang belum ada produk boleh pilih dropship di ABDR.
i. Makanan sunnah (cuka kurma, madu, cuka epal)
ii. Telekung solat
iv. Produk islamik (e iqra, quran digital)
Pengurus Online
ruslindajalil@gmail.com
sms/whatsapp: 013-2006586

Jumpa lagi :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...