Jumaat, 14 November 2014

Inginkan Anak Bijak Quran Dan Tajwid?

Belajar Quran Dan Tajwid Interaktif

Dapatkan E-iqra - belajar quran dan tajwid secara interaktif.

Belajar tajwid tidaklah susah lagi.

E-iqra belajar quran dan tajwid secara interaktif.

E-iqra ialah set pembelajaran quran dan tajwid secara interaktif. Ia terdiri daripada 3 buah buku, 3 cd interaktif dan sekeping penanda buku info tajwid.


4 Cara E-Iqra Menguntungkan Anda?

1. Satu sistem belajar interaktif yang diterbitkan Dewan Bahasa Pustaka (DBP) hasil usaha 7 ulama terkemuka di Malaysia.

2. Mengabungkan sistem pembelajaran iqra dan tajwid, yang dipersembahkan dalam bentuk animasi, warna-warni dan ulangkaji dalam bentuk permainan yang menyeronokkan.

3. Kaedah mudah belajar membaca al-quran yang terkini. Karya asli pertama di Malaysia yang diiktiraf dan diluluskan oleh Lembaga Pengawalan Perlesenan Percetakan Al-Quran, Kementerian Keselamatan Dalam Negeri.

4. Sesuai untuk kanak-kanak, dewasa dan warga emas. Maksudnya seluruh isi rumah boleh menggunakannya. Sebagai rujukan dan juga ulangkaji.

Ada watak 'kartun' interaktif, warna warni, latar muzik yang menghiburkan kanak-kanak untuk belajar quran dan tajwid dengan suasana seronok.
Cara Menggunakannya Amat Mudah :

Hanya pasangkan cd di komputer atau lap top seperti biasa, ia akan berfungsi. Hanya pilih CD 1 (jilid 1), CD 2 (jilid 2) atau CD 3 (jilid 3).

Buku boleh digunakan untuk ulangkaji seperti biasa, manakala CD adalah penggunaan yang lebih interaktif. Gerakan 'mouse' sangat membantu terutama kanak-kanak untuk beralih dari satu topik ke satu topik yang lain.

HARGA hanya RM210 Dapat PERCUMA Pos Seluruh Malaysia.

Anda akan dapat :-
1. 3 cd intertaktif
2. 3 buku / jilid
3. 1 penanda info tajwid

*Entry ini menceritakan satu kaedah mudah belajar quran dan tajwid, walaubagaimanapun belajar quran yang terbaik adalah dengan berguru.

Belajar quran dan tajwid, terbitan DBP daripada kami pengedar esklusif online hanya RM210, pos adalah percuma. Tidak terdapat di kedai buku fizikal, dapatkan terus dari kami. Sesuai untuk kanak-kanak, dewasa dan warga emas.


Hubungi saya,

Pengurus Online
sms/whatsapp 013-2006586
Email: ruslindajalil@gmail.com

# E-Iqra ini adalah salah satu produk yang terdapat dalam pakej Dropship Produk Islamik ABDR.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...