Jumaat, 17 April 2015

Mineral Coffee Banyakkan Susu Badan

Pelikkan? Ye la kadang ibu-ibu menyusukan tak nak minum kopi nanti susunya kurang. Tambahan ada kandungan kafein dan risau keburukannya kepada bayi. Kisah Mineral Coffee ni memang terbalik pula. 

Tak percaya? Inilah pengalaman Pn Mahanun dan kakaknya.

Pn Mahanun menceritakan pengalaman kak longnya dan dirinya yang mengamalkan Mineral Coffee dan susunya bertambah banyak.

"Kau nak buat apa order kopi mineral banyak kotak ni long, biasa kau order 2 kotak je. Kali ni sampai 12 kotak."

"Kawan aku jeles air susu aku banyak..malah lebih utk Deqna.."

"So..kopi ni diorang order,"

Alhamdulillah...itu perbualan saya bersama kak long saya.

Yup..bila minum mineral coffee, air susunya tidak pernah kurang, walaupun beliau mengandung dan melahirkan pada usia awal 40-an.

Dan kini, semua itu saya alami sendiri bila air susu saya juga tidak berkurangan malah berlebihan walaupun di bulan Ramadhan ini. Bukan itu sahaja, saya tetap bertenaga dan tidak rasa kekeringan walaupun baby Arissa kuat menyusu.

Terima kasih Allah. Terima kasih Mineral Coffee. 

Dengan izin Allah dan asbab Mineral Coffee saya dapat menambahnilai hidup orang lain.

Alhamdulillah.."

Bukan sahaja menambah susu badan juga memberikan tenaga untuk ibu-ibu kekal aktif sepanjang hari.



*** Inilah antara testimoni pengguna yang minum mineral coffee. Mineral Coffee adalah gabungan kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi. Aromanya istimewa ditambah pula mineral magnesium yang menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium dalam tubuh badan manusia.

Nanti kita cerita tentang kelebihan garam buluh ok.

NAK ORDER MINERAL COFFEE, PM/WA LINDA 013-2006586 SEKARANG.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...