Isnin, 14 September 2015

No Pain No Gain

Teks: Ruslinda Abdul Jalil
Gambar: Koleksi sendiri


Tajuk topik hari ini dalam bahasa Inggeris. Nak terjemah ke Bahasa Melayu rasa panjang pula. Janji suri faham kan ;)

Ada suri pembaca yang berminat untuk menyertai kelas bisnes online / dropship ABDR tetapi tidak bersedia dengan yuran kelas yang dinyatakan. 

Kadar yuran kelas bisnes ABDR adalah yuran minima sebagai tanda komitmen dan bayaran untuk proses yang terpaksa dikenakan.

Tetapi suri jangan bimbang, ABDR ada pakej ansuran untuk kemudahan suri yang berminat dan bersungguh-sungguh untuk menyertai kelas bisnes anjuran Akademi iaitu Pakej Mampu Milik. Boleh bayar ansuran 4-5 kali! Bank atau kedai perabot pun susah nak buat pakej ansuran macam ni tau ;)

Tiada tempoh yang ditetapkan untuk selesaikan ansuran. Bila anda sudah habis bayar, barulah kelas dimulakan. Tetapi ebook rujukan tetap diberikan satu persatu mengikut bayaran yang suri jelaskan. Mudah kan.

Mulakan sekarang untuk belajar cara membina blog bisnes kedai online dan belajar cara berjualan produk secara online. Anda akan dibantu oleh guru Akademi hingga siap kedai.

Mahu sertai kami, mudah sahaja. Pilih pakej yang anda mahukan dan buat pendaftaran. Mulakan perniagaan hanya dari rumah.

Jika sudah bersedia, boleh mendaftar untuk bersama keluarga besar ABDR. Iaitu kumpulan sokongan surirumah secara online.

1. Kelas Blog Penulisan - menulis berdasarkan minat, kemahiran dan kepakaran sedia ada. Contohnya anda minat memasak, kongsikan resepi, rahsia dan tips-tips masakan di dalam blog. Ia boleh dijadikan panduan kepada pembaca yang mengikuti penulisan anda dan secara tidak langsung blog anda akan menjadi salah satu daripada kaedah pemasaran. Dapat menukar pembaca kepada prospek pelanggan.

2. Kelas Blog Bisnes - membina kedai atas talian (online) berdasarkan produk atau servis. Contohnya produk pakaian, makanan, butik, produk kesihatan, kecantikan dan seterusnya. Kelas ini sesuai untuk surirumah yang tiada asas atau pengetahuan tentang urusniaga online. Kepada anda yang hendak memulakan berniaga, tetapi tidak tahu cara atau tidak ada produk, pilih Kelas Blog Bisnes.

Untuk pendaftaran boleh terus hubungi saya :

Pengurus Online
sms/whatsapp 013-2006586

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...