Rabu, 26 Oktober 2016

Jangan Mengalah

Hari ini awak promote barang tiada orang nak beli. Tapi 10 orang tengok iklan awak.

Seminggu awak promote pun tiada orang nak beli. Tapi dah makin ramai kenal awak dan tahu apa yang awak jual.

Sebulan awak promote lagi pun sepi jugak. Tapi lebih 500 friends FB awak dah tahu apa yang awak jual!

Bulan kedua awak give up dan terus stop! Sebab time tu awak rasa dah tak boleh buat bisnes, tak laku la katakan.

Bulan kedua tu lah ramai pulak yang tunggu mana iklan awak, barang awak dan bisnes awak. Customer dah ada duit nak beli. Tapi awak? Dah pun berhenti..

Wahai abang, kakak..
Kental sikit boleh tak?

Jangan pernah mengalah. Maybe bulan pertama agak sukar, tapi selepas tu In sha Allah akan ada.

Yang penting iklan iklan dan terus iklan tanpa henti.

Usaha tangga kejayaan..
Be consistent..

Whatsapp saya 013-2006586 atau klik link untuk daftar ahli PERCUMA http://bit.ly/2diEwx8

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...