Rabu, 19 Oktober 2016

Kenapa Anda Perlu Pilih Tone Plus

(1) Untuk dapat semua kelebihan TonePlus.

(2) Untuk jana income, daripada membayar bil / topup setiap bulan, baik kejar komisen. Boleh buat secara sambilan- part time dan tiada limit.

(3) Modal rendah. Cuba anda bayangkan bisnes apa yang boleh buat dengan RM100? Anda boleh biarkan sistem SMART TPA untuk bina network anda. Pada masa yang sama sekiranya anda ingin kongsikan tentang Tone Plus, pihak kami telah sediakan link autodownline SMART TPA anda.

(4) Makin ramai orang akan upgrade simkad kepada Tone Plus. Yelah dah dapat macam-macam benefit, boleh dapat duit lagi. Tak kan lah tak nak upgrade lagi? Bayangkan mereka berada dalam rangkaian anda, setiap kali mereka top up bulan-bulan anda dapat komisen. Mereka yang top up sendiri, anda tak perlu paksa atau ingatkan pun, jadi repeat sales sentiasa ada.

(4) Pendapatan pasif ini berterusan selagi mana orangg yang anda kenalkan top up. Dan boleh diwariskan pulak tu.

Masih ragu-ragu? Anda bukannya menambah beban, cuma bertukar kepada simkad yang lebih baik.

Kalau anda ingin jana pendapatan tambahan tanpa mengganggu kerja harian anda, anda tahu apa yang perlu anda buat.

Setiap saat yang ANDA bazirkan, komisen yang ANDA rugi mungkin RM5, RM10, RM50, RM100, RM500, RM1K, RM10k.

Ingat ini bukan sekali dapat tetapi setiap bulan dapat selagi mana pengguna tajaan ANDA top up!! Tambahan pula pendapatan ini boleh diwarisi.

Rebut peluang ini, jika bukan ANDA pasti lebih ramai yang akan rebut. Kenapa mahu ketinggalan? Ada 40 juta pengguna telefon bimbit di Malaysia. Nilaikan sendiri betapa besar potensi bisnes ini.

Nak tau bagaimana sistem SMART TPA berfungsi, boleh tengok video yang kami sediakan.


Boleh daftar di sini http://bit.ly/2diEwx8
atau pm saya Linda 013-2006586 (ID TPA 193790)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...