Pengurus Online ABDR

Pengurus Online juga dikenali sebagai Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah. Bagaimana mahu menyertainya dan apakah yang perlu dilakukan? Jom kita lihat sedikit apa kelebihannya. 


Jika anda tiada produk tetapi mahu memulakan bisnes dengan modal yang sangat rendah dan tanpa ada ulangan modal setiap bulan, saya amat mengalu-alukan anda terutama suri rumah dan suri bekerjaya menyertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah sebagai Rakan Niaga (Pengurus Online) Akademi.

Apa yang menariknya sebagai rakan niaga, anda akan diberikan bimbingan dan latihan menggunakan blog dan facebook sebagai medan utama pasaran. Mempromosi produk-produk akademi di blog melalui latihan penulisan di blog masing-masing. Blog yang dihasilkan juga bukanlah spesifik untuk mempromosi produk akademi sahaja. 

Rakan niaga akan dianalisa terlebih dahulu sebelum memulakan blog. Blog yang dihasilkan juga adalah melalui kemahiran, minat dan kepakaran masing-masing berdasarkan analisa jawapan yang diberikan.

Produk akademi pula ialah pakej ebook, kelas online dan sewaan tapak iklan (soho directory). Kesemua produk ini atas talian sahaja, tanpa perlu kita menguruskan, mengambil stok dan menghantar barangan melalui pos laju. Produk juga merupakan permintaan sepanjang tahun yang sangat-sangat diperlukan oleh semua orang.

Rakan Niaga Akademi akan dilatih melalui kelas asas blog bisnes. Anda juga akan dimasukkan dalam kumpulan belajar khas, yang mana bimbingan dan latihan akan diberikan setiap masa. Juga bahan promosi yang akan diberikan. Yang tinggal, anda hanya perlu buat sahaja. Dengan istilah mudah tiru dan ikut sahaja apa yang telah diajar. Konsisten, fokus dan sungguh-sungguh.

Lagi kelebihan rakan niaga, yang lebih penting dan saya kira ini faktor utama bagi mereka yang memilih bisnes yang ingin dilakukan ialah, modal yang perlu dikeluarkan untuk menjadi rakan niaga hanyalah yuran sekali bayar sahaja. Yuran kelas sebagai rakan niaga akademi dan secara automatik anda terus akan menjadi alumni Akademi Bekerja Di Rumah. Sebagai rakan niaga, anda layak untuk menjana pendapatan dengan mempromosi ketiga-tiga produk utama ABDR. Komisen akan diberikan kepada yang berjaya membuat jualan.

Rakan Niaga Akademi ini sangat sesuai untuk mereka yang mahu memulakan bisnes dengan modal yang sangat minima tanpa pengulangan modal setiap bulan. Juga tanpa perlu bersusah payah meninggalkan anak-anak di rumah untuk menguruskan bisnes ini. Yang penting hanya perlu ada komputer/ laptop / telefon canggih dan talian internet. Anda juga tidak perlu fikirkan produk apa yang sesuai untuk dijual lagi kerana ABDR telah pun menyediakan produk yang sememangnya khusus permintaan sepanjang tahun.

Satu panduan lengkap Rakan Niaga akan diberikan kepada mereka yang mendaftar. Insha Allah saya akan bantu anda membina platform untuk mula.

Apa yang anda dapat dengan menjadi Rakan Niaga?

Anda akan belajar membina platform, iaitu satu Blog Bisnes yang membolehkan anda menjalankan operasi perniagaan hanya dari rumah sahaja. Anda juga akan belajar membina satu fanpage.

Anda hanya perlu mempromosikan pakej-pakej jualan dan produk-produk yang ditawarkan oleh Akademi Bekerja Di Rumah. Kami sediakan tapak untuk anda berniaga tanpa perlu keluar dari rumah. Apa yang anda perlukan hanyalah kesungguhan dan talian internet.

Mudahkan! Bahan promosi dan produk semua disediakan. Saya akan bantu anda menjadi Rakan Niaga Akademi (Pengurus Online) kami.

Blog Rakan Niaga akan tersedia dengan pautan:
2. Logo rasmi SOHOdirectory
3. Kelas-kelas Online
4. Pakej Ebook
5. Ruang Periklanan
6. Borang Tempahan

Dengan ini anda tidak perlu keluar rumah, hanya bisnes di hujung jari. Sama ada secara sepenuh masa atau secara sambilan. Jana pendapatan tanpa perlu keluar dari rumah, hanya di hujung jari sahaja.

Berdaftarlah sebagai Rakan Niaga Akademi Bekerja Di Rumah sekarang. Hubungi saya :

https://www.facebook.com/ruslindajalil
sms/whatsapp: 013-2006586

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...