Terma Dan Syarat

JUALAN:

1. Semua harga pakaian yang dipamerkan belum termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan sebaliknya.

2. Barang yang dibeli tidak boleh dipulangkan / tiada wang akan dikembalikan.

3. Warna sebenar barang yang dijual di blog / FB mungkin sedikit berbeza dengan warna yang dipaparkan pada skrin komputer anda.

4. SMS/whatsapp (013-2006586), email (ruslindajalil@gmail.com) atau pm saya di FB barang yang hendak dibeli. Nyatakan nombor KOD, SAIZ dan WARNA.

5. Tunggu jawapan balas daripada saya. Setelah mendapat email sila buat bayaran dalam masa 3 hari termasuk Sabtu & Ahad. Jika pihak kami tidak menerima apa-apa bayaran dari anda maka secara automatik pesanan anda akan terbatal tanpa sebarang notis.


PEMBAYARAN:

1. Buat bayaran ke akaun MAYBANK: 102054732499, RUSLINDA BT ABDUL JALIL.

2. Pesanan akan terbatal sekiranya tiada pembayaran diterima selepas 3 hari dari tarikh pesanan dibuat. Sila email saya sekiranya anda mempunyai kesukaran dalam tempoh tersebut. Saya sedia memahami.

3. Bukti pembayaran hendaklah dilampirkan pada email dengan "reply" email kami. Jangan hantar bukti pembayaran dengan "compose" email yang baru. Ini penting bagi kami untuk proses semakan secara individu.

4. Lampiran bukti pembayaran adalah wajib. Tanpa bukti pembayaran, pihak kami tidak akan memproses pesanan anda. Lampiran yang diperlukan ialah :-

(a) Sekiranya pembayaran melalui Internet Banking, sila copy & paste pada microsoft word gambar transaksi pembayaran dan emailkan kepada kami. Sila berbuat demikian walaupun anda telah notify kami melalui email di m2u.

(b) Sekiranya pembayaran melalui ATM dan kaunter pembayaran, sila scan/ambil gambar resit anda dan lampirkan apabila anda "reply" email kami.

5. Setelah bayaran disahkan kami akan menghantar pesanan anda mengikut tarikh yang ditetapkan. 

6. Email/sms maklumat berikut : Nama penuh, alamat serta nombor telefon anda.


PENGHANTARAN:

1. Penghantaran akan dibuat 2 kali seminggu iaitu pada setiap hari RABU dan SABTU kecuali Sabtu minggu pertama dan cuti umum. Buat masa ini saya hanya menggunakan khidmat penghantaran melalui POS MALAYSIA sahaja, semak penghantaran menggunakan nombor tracking yang diberikan.

2. Caj yang dikenakan ialah : 

Bagi 500g pertama : RM6 (Semenanjung Malaysia), RM9 (Sabah & Sarawak). 
Bagi 250g yang berikutnya: RM3 (Semenanjung Malaysia), RM4 (Sabah & Sarawak).

3. Pihak kami akan menggunakan penghantaran selain Poslaju sekiranya perlu. Namun kadar yang dikenakan adalah sama.

4. Untuk penghantaran ke Luar Negara, caj yang dikenakan adalah mengikut caj Poslaju.

5. Saya tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kelewatan atau kerosakan barangan semasa proses penghantaran oleh pihak pos. 

6. Sebarang pertanyaan atau aduan mengenai POS MALAYSIA anda boleh mendail terus nombor 1 300 300 300.


Terima kasih kerana bersama BUTIK FESYEN WANITA. Sila datang lagi ;)

Nota: kredit kepada si dia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...